Published books

Тази книга разказва изумителната и завладяваща история на болка, ужас, любов и надежда, преживени от авторката като жертва на дисоциативно разстройство на идентичността, която завършва с победоносен триумф. Каролин Брамхол работи за служението „Свобода в Христос” във Великобритания.

296 pages

Price: 10.00 BGN

To order, please contact us.

Разберете как да изхвърлите зад борда психиката на „сирак” и да закотвите сърцето си в Божието наследство на благословения и благополучие. Открийте фалшивите източници на удовлетворение и привързаност във вашия живот: увлечения и притежания, положение и успеваемост, места и хора, власт. Кръстете и спуснете кораба на живота си редом до Онзи, който може да укроти всяка буря – всеки път.

230 pages

Price: 10.00 BGN

To order, please contact us.

Тази книга по много простичък начин ви насочва как да следвате картата по пътя на своята съдба. Тя е предназначена за онези, които отдавна чакат да участват в славата на нашия Господ. Това са дните, в които обикновените хора вършат необикновени неща и правят Бог известен на тази земя. Копнежът на авторите е да можете да кажете заедно с тях: „Бог бе верен във всичко, което ни обеща и всичките ни пророчества се изпълниха”.

282 pages

Price: 10.00 BGN

To order, please contact us.

Как да намерим приемане в обятията на един любящ Бог
Джак Фрост

"В бащината прегръдка на Бога" ще ви покаже как лично можете да изпитате любящата, утешителна прегръдка на вашия небесен Баща и ще посочи области в живота би, които може би би пречат да преживеете едно по-дълбоко и близко интимно взаимоотношение със своя Създател.

279 pages

Price: 12.00 BGN

To order, please contact us.